Freja The Dragon – Midnight Feelings (EP): Strålende popmusikk

Pressefoto
Svenske Freja The Dragon er prosjektet til Freja Drakenberg. Hun har tidligere gitt ut EP-en Long Gone Girl. Nå er hun ute med en ny EP, Midnight Feelings.

Vurdering

Freja The Dragon – Midnight Feelings (EP) 5/6Karakter 5

Freja Drakenberg er singer/songwriter, multi-instrumentalist og produsent, og dersom du liker velklingende pop med mørke undertoner, bør den nye EP-en til Freja The Dragon være noe for deg.

Singelen «Closer» har vært «veckans låt» i svenske P3. Låten har også vært spilt på den norske radiokanalen P13. En aldeles strålende låt hvor Freja har fått med seg de rutinerte pop-snekkerne Peter Bjorn and John. Hun har tidligere vært en del av live-oppsettet til de nevnte herrer.

Resten av låtene på Midnight Feelings ligger ikke langt bak «Closer» i kvalitet, med Freja sin følsomme og velklingende stemme i front og en produksjon som legger vekt på vellyd og drømmende stemninger. Bjørn Yttling fra Peter Bjorn og John har vært med på låtskriversiden og har produsert Midnight Feelings sammen Med Freja.

Dette er popmusikk av svært godt kaliber. Freja The Dragon har vært oppvarmingsartist for skotske Franz Ferdinand, og tankene går til artister som Cardigans og Veronica Maggio når man hører låtene hennes. De fire sporene på EP-en går i hvert fall rett i fletta på undertegnede.

Sjekk ut EP-en her:

[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/album/0iQnEkvsarEOIaZJXmTbC9?utm_source=generator» width=»100%» height=»152″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture» loading=»lazy»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*