Instagram takeover – brenn.

Foto: Isak Jenssen

Turné- og singelaktuelle brenn. tar over vår instagramkonto @disharmonimagasin nå på torsdag! 

Som annonsert forrige uke ønsker vi i disharmoni å gi dere muligheten til å komme tettere på musikerne. Denne uken har brenn. takket ja til å gi oss et innblikk i deres liv. Torsdag 5. september er de å se på vår instagram story, og på toppen av det hele slippper duoen ny singel samme dag!

De to unge musikerne ønsker å vise at rock fortsatt kan være uredd, fri, uhøytidelig og fargesprakende.

brenn. ble omtalt av Trondheim Calling som «lyden av 2018» og har spilt på konserter som Malakoff, Øyafestivalen og Roskilde i sommer. De to unge musikerne ønsker å vise at rock fortsatt kan være uredd, fri, uhøytidelig og fargesprakende. Deres beskrivelse av den kommende låta er i samme gate:

«Denne låta er ikke for new music friday, men for kidsa som mosher så hardt at beina brekker (sånn serr, det skjedde på øya, uff).»

Senere i høst slipper rockeduoen sitt debutalbum «Elsker». I den anledning legger de ut på turné og skal spille i flere byer i både Norge og Danmark. Får du sansen for brenn. etter å ha sett dem på vår instragram takeover på torsdag kan du oppleve duoen på Parkteateret i Oslo 15. November!

Vil du vite mer om brenn.? Les vårt julekalender-intervju med duoen her.

Følg oss på instagram @disharmonimagasin, og få med deg brenn. på torsdag!

Som oppvarming slenger vi med en livefremføring av deres nyeste låt «Keen».

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*