Ny låt fra Anti-Lam Front!

I dag slipper trønderkvartetten Anti-Lam Front låta «Litt av en Khan», på Second Class Kids Records.

Kjapp og melodiøs skatepunk av skikkelig 90-talls sort, med skråblikk på det nært forestående kommunevalget.

Anti-Lam Front deler kommunevalgets lydspor

Blir garantert helgens mest strømmede låt fra min sin side.

Å stå for valget en først tok den gang en valgte ståsted, er for mange sært viktig. Det krever ryggrad å skifte mening. Fra å henge på bar, drive med folkemord, få barn, slutte med folkemord…. vi vet alle hvordan det er. Velgeren som står på sitt til døden. Alle de brutte valgløftene. Anti-Lam sender et spark mot idiotien, og hvor lett er det ikke å glemme? Metaforene og sammenlikningene i teksten er mange. Uansett hva som skjer så «skal æ stå for valget æ tok».

For drøyt et år siden slapp bandet den vellykka debuten, Tidlig-Anti Lam Front. Siden har de ikke spart på kruttet. Nylig var de på en av Europas beste punkfestivaler, nærmere bestemt Punk Rock Holiday i Slovenia. I tillegg har de reist på Norgesturné med Black Debbath og i Sverige med Lastkaj 14. Bandet har gått fra å være på sitt eget plateselskap, til å være i Big Day Records sitt og nå også i utlandet med Second Class Kids Records. Det blir spennende å se hva fremtiden bringer.

Etter ganske så mange lytt blir «Litt av en Khan» bare tydeligere og tydeligere, og helheten av låta bare bedre og bedre. Blir garantert helgens mest strømmet låt fra min sin side.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*