Jonathan Floyd – «TARANTINO»

Pressefoto
Den rykende ferske vinneren av P3 Gulls nykommerpris har sluppet nok en pulserende singel, den syvende i rekka etter debuten i 2019. Med sine knappe to år i bransjen har 20-åringen allerede rukket å håve inn 6-ere fra VG, blitt utnevnt til «Ukas låt» av NRK, og fått i overkant av tre millioner streams.

Det nyeste tilskuddet til Floyds knallsterke samling er låten «TARANTINO», som med høyt tempo og pulserende refreng opprettholder teorien om at den unge artisten tilsynelatende aldri bommer. Han har med bare en håndfull låter i banken allerede klart å etablere seg som artist med en sound som ikke bare er avhengighetsskapende, men også svært gjenkjennelig. Med lett fordøyelige linjer om kjærlighet, svik og hevn, så vel som deilig melankolsk meldodi, smetter «TARANTINO» rett inn i diskografien. Se videoen til «TARANTINO»:

Med et hint av western og inspirasjon fra The Weeknd, Unge Ferrari og Michael Jackson har han i «TARANTINO» skapt et lydbilde som, til tross for sine sprikende inspirasjonskilder, evner å være imøtekommende nok til å falle i smak hos de fleste. Floyd har siden sin debut kommet med hits som perler som en snor, og bygger høye forventninger til det nye året, og til hva som er neste på agendaen for Norges nye popkomet, Jonathan Floyd.

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/album/7eRjDbpKe8XV6mz8r5cBBk?utm_source=generator» width=»100%» height=»180″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*