Sakte Flyt er ute med albumet Hvite Skygger

Foto: Øystein Tvedt Engen
For snart et år siden slapp Sakte Flyt singelen og musikkvideoen «Domino» og med den utgivelsen gjorde han seg bemerket på den norske undergrunnscena. Nå er han aktuell med albumet Hvite Skygger som i sin helhet er produsert av den legendariske produsenten og dj´en The White Shadow Of Norway.
Coverart: Kinara Lundberg

«Sakte Ser Deg» og «Nøkler Åpner Dører» åpnet (faktisk) mange dører for Sakte Flyt og 29. november er han ute med samarbeidet med den norske hip-hop legenden The White Shadow. Hvite Skygger byr på 11 spor som ligger godt forankra i boom bap-landskapet. Som grunnlegger og artist i det uavhengige labelet og produksjonsselskapet Digital Turing har Sakte Flyt for alvor tatt sikte på å levere rap med budskap og innhold, basert på ferdigheter og kunnskap til noe å regne med i norsk populærmusikk.

I anledning nytt album og spennende samarbeid tok Kort Lunte i samarbeid med disharmoni en prat med Sakte Flyt:

Sakte Flyt er alene om å stå for tekst og budskap på albumet mens The White Shadow som har lang fartstid innen både norsk og amerikansk hip-hop kultur,  leverer produksjon og cuts av høyeste kaliber på sin første helnorske utgivelse. Hvite Skygger tar for seg alt fra samfunnskritikk til dypt personlige tekster og filosofiske spørsmål – «alt levert i en rap-teknisk pakke av høyt kaliber».

Pressebilde

«Alderforskjellen på godt over 20 år er noe av det som gjør prosjektet unikt og målet er en videreføring av hip-hop kultur og verdier gjennom alle generasjoner som blir berørt av kunstformen»

Hør «Hvite Skygger» her:

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*