Karin Park og Lustmord med storslagen singel fra kommende album

Foto av Karin Park og Lustmord. Fotograf: Edgar-Bachel
Foto: Edgar Bachel
For noe over ett år siden slapp Karin Park albumet Church Of Imagination.  Det var et album som vi i disharmoni skamroste og rett og slett ga toppscore på skalaen. Vår anmelder var fra seg av begeistring: «Det dukker stadig opp noe nytt i låtene og jeg finner stadig en ny favoritt. Hele plata er blitt en favoritt.»

Les vår anmeldelse av Church Of Imagination her.

Nå er den samme Karin Park snart klar med nytt album. Hun har tidligere gitt ut flere soloalbum og er også med i bandet Årabrot. Denne gangen har hun med seg britiske Brian Williams aka Lustmord. Han er kjent for å være pionér innenfor industriell, elektronisk/ambient musikk og har bl.a. samarbeidet med Throbbing Gristle.

Albumet, som slippes 25. juni, bærer tittelen Alter og musikken blir sammenlignet med musikken til kjente navn som Dead Can Dance, Massive Attack og Portishead. Skal man dømme etter det første singelslippet, har dette mye for seg. Det er et atmosfærisk, storslagent landskap som blir manet fram av de to i låten «Song Of Sol». Karin Park sier dette om hva Lustmord har bragt til bords: «He is painting magical pictures with a sound that is so vast, it gives space for your own imagination.»

La fantasien få fritt spillerom i musikk og storslåtte bilder i videoen til låten «Song Of Sol». Vi gleder oss stort til albumet kommer, og er selvsagt på plass med anmeldelse av albumprosjektet til Karin Park og Lustmord.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*