NicoNo er ute med ny følelsesladd EP: Under et kirsebærtre

Foto: Annika Schoonbrood
Vennesla-artisten NicoNo er kanskje et navn som ikke har landa på alles lepper (ennå), men etter å ha hørt hans nye EP Under et kirsebærtre er det på tide!

NicoNo operer nemlig i flere sjangre under paraplyen rap/hip-hop på sin nye EP. Tittelsporet «Under et kirsebærtre» åpner showet med melankolske toner og en sår vokal, noe som viser at dette er ikke en typisk A4 rap-utgivelse. De første ordene «Mister meg sjøl i natta, gikk meg vill i lyset», setter tonen for det som er en av de mest spennende utgivelsene så langt i år.

Tittelsporet «Under et kirsebærtre» åpner showet med melankolske toner og en sår vokal

Tittelsporet følges opp av «Putt din sang der ditt hjerte er«. Det er en hjerteskjærende låt om mennesker som har havna utenfor samfunnets normer og om snev av håp. På låta «Enden av regnbuen» switcher NicoNo det opp og viser at han virkelig kan spytte hardt, denne gangen over et mer gjenkjennelig hip-hop sound.

Selv sier han dette om «Enden av regnbuen»: Denne låten er til de som føler seg sterke nok til å bære hele byen, alle traumene og hele verden på sine skuldre, uten problem. De som har reist langt og lenge gjennom harde tak, motstand, gjørme, alle fasetter og farger livet har å tilby. Du finner oss rett og slett i enden av regnbuen.»

Coveret til Under et kirsebærtre
Elektronisk pop, punk og rock

Singelen «Sterkaste spiser» kan beskrives som en krysning mellom elektronisk pop, punk og rock. En catchy låt som fort kan få deg opp av godstolen, men som har et viktig tema om at vi ikke stiller likt i «livets rotterace». I tillegg til de utvalgte sporene over her, får du «Momentum» og «Stort hav jeg har båt» to låter som ikke ligner det spor på hverandre, men som i likhet med resten av «Under et kirsebærtre» bare må høres!

Alt i alt så inneholder Under et kirsebærtre seks eklektiske spor som har fått altfor lite oppmerksomhet

Alt i alt så inneholder Under et kirsebærtre seks eklektiske spor som har fått altfor lite oppmerksomhet. Jeg starta denne saken med at NicoNo ikke er på alles lepper, men det fortjener han virkelig å være. Har du ikke sjekka han ut ennå: GJØR DET!

«Under et kirsebærtre» gis ut via plateselskaper NIP Records og kan høres her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*