The Carburetors på John Dee: Svett rock ‘n’ roll

Foto: Hans Martin Høydahl
Oslobandet The Carburetors hadde på forhånd gitt oss en aldri så liten pekepinn på at kveldens konsert ville bli både varm og svett fast forward rock ‘n’ roll. Fikk vi det?

Absolutt. Det ble en kveld med skikkelig rock ‘n’ roll fra The Carburetors. Bandet er jo relativ kjent for å levere uansett setting, om det er på hjemmebane, som for eksempel John Dee, eller på andre arenaer. Vi får følelsen av å sitte i framsetet og får en aldri så liten innføring i dragracing før sangen «Burning rubber» slår i mot en. I samme øyeblikk koker det i salen.

Ventetiden har vært lang både for band og publikum, og bandet trøkker til. Vokalisten gir klare signaler på at det er godt å innta scenen i Oslo, og han kunne opplyse om at kvelden skulle gi oss gode minner og gamle slagere fra deres diskografi, noe som selvfølgelig medførte allsang, dog ikke på grensen.

The Carburetors gjør seg som liveband, uansett setting. Målet deres er å levere og det gjør de så absolutt. «Lords of Thunder» er en absolutt publikumsfavoritt. De gjør også en vanvittig fet vri på den gode gamle slageren «Burning Love». Personlig er nok «Hurricane» en av mine absolutte favoritter, kanskje nest etter «Lords of Thunder».

Utskiftninger

Det har vært utskiftinger hos The Carburetors: Stian Krogh var gitarist i The Carburetors før han dannet sitt eget band med navnet Pain City som for øvrig var oppvarmingsbandet til Carburetors fredag kveld på John Dee. Besetningen til The Carburetors er Eddie Guz på vokal, Christopher Lindahl på trommer/vokal, Kai Kidd Kristiansen på gitar/vokal, Gunnar Lund Wang på vokal/bass og Chris Marchand på vokal/gitar.

Stian Krogh fra Pain City

Oppvarmingsbandet Pain City er et relativ godt drevet band som kjører mer eller mindre i samme gate som headliner denne kvelden. Sangen «Fake Suicide» er faktisk en meget skummel sang å spille når en kjører bil og fartsgrensen kun er 70 km/t. Besetningen i Pain City pr. dags dato er: Stian Krogh på vokal/gitar, Torkjell Hagen Voll på vokal/bass og Petter Haukaas trommer/vokal.

Det var godt oppmøte på John Dee, og publikum fikk en bra dose med ekte rock ‘n’ roll denne fredagskvelden.

Alle foto: Hans Martin Høydahl

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*