Ny låt og video fra Inger Nordvik

Foto: Charles Mignot
Over piano og kontrabass legger Inger Nordvik sin glassklare stemme seg som et fint slør i den nye singelen «Echo». Den Harstad-fødte kvinnen gir oss med det en vakker smakebit fra det nye albumet hun har på trappene.

Det er en meget smakfull og kontemplativ låt Inger Nordvik har smidd ut sammen med gode medmusikanter. Nordvik har bakgrunn fra musikkinstituttet Barrat Due og sier dette om låten:
«Låta Echo kom fra en tilstand av å bli gradvis mer og mer fanget i et digitalt ekkokammer. Jeg begynte å stille spørsmål ved min egen tankefrihet. Mens vi var i lockdown var det som om bobla ble enda tykkere og vokste i alle mulige retninger. Som om den var fylt av hele verden. Alt er jo tilgjengelig for oss, men det føles vanskeligere og vanskeligere å se klart

Albumet låten er en del av, har fått tittelen Hibernation, noe vi må anta er en tittel som til en viss grad peker tilbake på tiden vi nettopp har vært inne i, med lockdown og generell isolasjon. Fra før har Inger Nordvik gitt ut debutalbumet Time (2020). Hibernation kommer ut medio februar.

Låten er en vellykket miks av jazz, folkemusikk og pop, og du kan sjekke den ut i den fine videoen under:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*