Ny utgivelse: Keem One – The Lost Tapes 2

Pressebilde av Keem One
Pressefoto
Helt siden 90-tallet har Keem One drevet med musikk. Det hele starta på soverommet med tvillingbroren Roma og et par kompiser. Da internett for alvor gjorde at norske undergrunnsrappere fikk spredd musikken sin, var Keem et av de heiteste navna.

Keem som var en del av Keem & Roma og Vannskapt Mannskap, ble raskt et internettfenomen. Hadde det samme skjedd i dag ville vi nok omtalt musikken hans som viral! For det var nemlig sånn at musikken til Keem spredte seg utover det langstrakte land. Sammen med musikken, spredte ryktet seg. «Keem One fra Dirty Oppland er rå» kunne man lese på internett. Men Keem One var ikke en del av Dirty Oppland, han hadde bare hatt en enorm suksess (målt på den tida) med en låt med Jaa9 og OnklP, «Vi liker deg ikke».

The lost tapes 2 coverart - Keem One
Coverart
Comebacket

Etter at Keem One slapp den første tapen virka det som gnisten var tilbake.

Hvis du backtracker diskografien til Keem på Spotify kan du se at i 2008 slapp han låta «Leker Deilig», så ble det stille. I 2013 dukker låta «113» og «Tåler ikke trynet ditt» opp, så slipper han en låt i året fram til 2016. Fra og med 2016 til 2019, blir det stille igjen. I 2019 slipper Keem One en etterlengta release i form av The Lost Tapes. Her får fansen et gjenhør med mange gamle slagere.

Første sporet er «Vi Liker Deg Ikke», som nevnt over, ble den en stor suksess. The Lost Tapes var en slags samleplate med undergrunnshits fra da forumet på den da sagnomsuste nettsiden hip-hop.no eksisterte.

Etter at Keem One slapp den første tapen virka det som gnisten var tilbake. Han teama opp med produsent og rapper Damien og lagde flere og flere låter. I 2021 slapp den nyoppstarta supergruppa Halsbrann debutalbumet Aldri Enig. For mange var dette selve toppsjiktet av norske undergrunnsrappere som hadde slått seg sammen. Medlemmene Pats Nichols, Damien, Fiska, Law og Keem viste at de kunne flexe store rapmuskler og ble favoritter hos mange heads.

Siden comebacket i 2019 har Keem gitt ut mange singler og musikkvideoer. I dag gjør han det igjen! Andre tape ut i serien The Lost Tapes med det passende navnet The Lost Tapes 2 er nå ute.
Der den første kun hadde eldre låter, inneholder den nye en blanding av både nye og gamle utgivelser. Produsentene bak skiva er Damien, Hanz, Skin-E Bee og Keem One. Fullengderen gis ut via plateselskapet team keem.

Dere kan forvente å høre den gode gamle Keem og Keem i ny drakt. Det er bare å glede seg!

Sjekk ut The Lost Tapes 2 her:
[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/album/5b2FvftqE9tyUzGy7xYJ10?utm_source=generator» width=»100%» height=»380″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture» loading=»lazy»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*