PREMIERE: Dobbelsingel fra Blodkvalt!

Foto: Birthe Einen
by:Larm-aktuell black metal fra kjellerdypet. Blodkvalt slipper i morge dobbelsingelen «Stench / Rotting Flesh». Sjekk den ut hos oss allerede i dag!

Blodkvalt er en duo bestående av Eirik A. Reithaug (Daufødt, Castaway Hounds) og Tibor Teskeredzic (Castaway Hounds). I uhellig allianse med bassist Eskild Myrvoll (Daufødt, Kanaan) og vokalist Håkon Sakseide (Sunshe Ine, Drongo) har de snekret sammen en kaotisk kraftpakke av den primale sorten.

Rått og skittent

Her er det råskap, aggresjon, intensitet og energi som gjelder.

Inspirasjonskildene er mange. I tillegg til å være kraftig influert av black metalens tidlige dager, har Reithaug og Teskeredzic hentet mye fra alle sine favorittsjangre innen ekstrem musikk, som blant annet teller grindcore, punk, og noise. Blodkvalt har tatt et tydelig steg bort fra teknisk virtuositet og teatralsk fremtoning; her er det råskap, aggresjon, intensitet og energi som gjelder.

«Stench» og «Rotting Flesh» er de to første singlene fra bandets debutalbum som ferdigstilles i skrivende stund. Albumet produseres og skrus på egenhånd med det formål å få en rå og skitten live-lyd.

Apropos live spiller Blodkvalt på by:Larm følgende tidspunkt:

30.09: Kafè Hærverk, 23.00

01.10: Pokalen, 21.00

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*