Videopremiere: «Shelter» med Norwegian Giants (Feat. Manuela Hofer & Electro Spectre)

Fra elektronika-prosjektet Norwegian Giants får vi den fine låten og videoen som heter «Shelter». Låten er et samarbeidsprosjekt mellom Norwegian Giants, Manuela Hofer og elektronikaduoen Electro Spectre.

Låten «Shelter» ligger og duver i elektronika-/synthlandskapet med to sett med stemmer som står veldig godt til hverandre. Manuela Hofer synger det lyse partiet på låten, mens Alexander Bjørneboe fra Electro Spectre synger den mørke goth-stemmen (tankene går til band som Sisters of Mercy og Bauhaus) med ekko, i et særdeles stemningsfullt og til dels mørkt lydlandskap.

Teksten er lysere. Ifølge Manuela Hofer handler den «om å prøve komme litt ut av sin trygge komfortsone, og ut i lyset, søke positive impulser, og å se etter det som er bra i tilværelsen»: «Come out/We are covered by darkness/Come out of your shelter to a place where we can go stay».

Videoen har Manuela Hofer laget selv. Hun kunne omtrent ingenting om videoredigering, og brukte bare en uke på å lage videoen. Resultatet har blitt meget bra. Vi befinner oss i et romskip hvor en person våkner opp av dvale og bryter ut av et glassbur. Ut fra vinduet ser vi jordkloden langt nede. Videoen underbygger tekst og musikk på en fin måte.

Hva Norwegian Giants-prosjektet er, er vi i gang med å finne ut mer om. Vi kommer tilbake med en sak på det ferske Norwegian Giants-albumet Fasan, så følg med! I mellomtiden er det veldig lurt å se videoen og høre den vakre låten.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*