Beady Belle – PREMIERE på musikkvideo til «Lost»

PREMIERE: Den 7. mai slapp Beady Belle låta «Lost» fra det kommende albumet, Nothing but the truth via Jazzland Recordings. Nå kommer musikkvideoen og den har vi premiere på i dag.

«Lost» er en vakker og lekende låt, som gir lyst til å danse, bevege seg fritt og samtidig synge med tekstlinjene. Låta handler om å miste og finne seg selv i løpet av sitt eget liv.

«Når du ser gamle foto av deg selv, kan det være vanskelig å forstå at denne personen en gang var deg. All denne forandringen – når skjedde det?»

Sannheten ligger i forandringene»

Man kan også miste og finne seg selv i kjærligheten. Mange har nok gjennomgått at de har latt seg forme av kjærligheten, på den måten at man beundrer den man elsker så høyt at man bare vil likne på vedkommende. Du blir bare mer og mer (umerkelig) lik til du nesten har blitt denne personen. «Lost» handler om å akseptere og feire forandringene. Både i kjærligheten og livet. «Sannheten ligger i forandringene»

Beady Belle er artistnavnet til Beathe Slettevoll Lech. Hun har gjort seg bemerket i Stjernekamp høst 2019 og nå sist i MGP med låta «Playing With Fire». Hun har gitt ut flere album. Det forrige Dedication ble sluppet i 2018 og nå ventes Nothing but the truth. Vi gleder oss.

[iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/FInxrQJnNYQ» title=»YouTube video player» frameborder=»0″ allow=»accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture» allowfullscreen></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*