Debutsingelen til bandet trueandtrue er ute

Foto: Henriette Sakrisvold
Bandet trueandtrue er ute med den meget hørverdige debutsingelen «Draw a Line». I tillegg har bandets gitarist laget en fin video til låten.

Låten starter friskt med klangfulle gitarer og energisk tromming. Oppå dette ligger vokalen, noen ganger rolig, andre ganger mer insisterende. Midtpartiet er neddempet og stemningsfullt, før bandet hamrer til mot slutten av låten. Dette gir låten en fin oppbygning med virkningsfull dynamikk. trueandtrue har base i Oslo og er etter eget utsagn «en indie-/post hardcore-gruppe.»

«I wave the white flag when it suits me/As sun hits the eye/And skin becomes see through»

Singelen er skrevet og produsert av trueandtrue og mikset av Vincent Engebretsen, og er en meget lovende start på noe vi har store forhåpninger til. Vi gleder oss rett og slett til fortsettelsen!

[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/album/2I9oVE8JolHFlbbgZ1us8C?utm_source=generator» width=»100%» height=»152″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture» loading=»lazy»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*