Eliz sin nye singel «GTFO» er ute

Pressefoto av Eliz
Foto: Pressefoto
Den belgisk-norske neo-soul sangeren og låtskriveren Eliz debuterte nylig med singelen «Said it all». Hun er nå aktuell med låta «GTFO» som sin andre singel.

Den Oslo-baserte artisten er dypt påvirket av musikken hun hørte i sin barndom. Med andre ord CD-er moren hennes vekslet mellom under bilturer. Det var et spenn fra Sade og Erykah Badu til Janet Jackson og Madonna. Eliz er en internasjonal artist som snakker flytende fransk, norsk, engelsk, spansk og tysk. Hennes multikulturelle bakgrunn og flytende følelse av kulturell identitet mener hun at har gjort henne «spesielt mottakelig for neo-soul, pop og R&B»

Cover av Eliz' singel GTFO
Cover: ZMIO

«Undersjangrene er et resultat av normbrytende bevegelser, som åpner for sjangerbøying og fullstendig kreativ frihet» – Eliz

Eliz er med andre ord en kreativ sjel som eksperimenterer på tvers av sjangre. Hun er ikke redd for å bevege seg innen hip-hop/rap, afro beat, pop, neo-soul, eller reggaeton-prosjekter. Singelen «GTFO» er produsert av den talentfulle artisten Cornic. Så Eliz! Her kommer er en oppfordring – BRING IT ON!

Her kan du høre den splitter nye singelen «GTFO»:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*