Opplev Skambankt sin aller siste konsert hjemme i stuen i kveld

Foto: Paal Audestad
I kveld mønstrer Skambankt av. Etter en fantastisk avslutningsturné tar de nå en siste avskjed, sammen med over 5000 av sine nærmeste venner, i Stavangers storstue, DNB Arena.

Skambankt har i løpet av årene opparbeidet seg en stor fanskare, og alle disse får verken plass i eller mulighet til å dra til DNB Arena for å oppleve denne spesielle konserten. Men alle som vil får nå muligheten til å se den. Det hele blir filmet av en massiv tv-produksjon og live-streamet over nettet.

Skambankt på Salt – Foto: Johannes Andersen

Og for en konsert det kommer til å bli! Bandet påstår selv beskjedent at de aldri har vært bedre, og de planlegger å servere en «best of»-kavalkade med låter fra hele deres karriere. I tillegg blir det gjester. To av de gjeveste vokalistene bandet har spilt med; Prepple Houmb og Åge Aleksandersen kommer, med flere.

Via vier.live kan du få tidenes Skambankt-opplevelse hjem i stuen på din foretrukne skjerm. Billetter er i salg her.

[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/playlist/37i9dQZF1DZ06evO2i7dHh?utm_source=generator» width=»100%» height=»380″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture» loading=»lazy»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*