Nytt dobbeltalbum, 48 gjester og videointervju fra Paul Bernard

Foto: Paul Bernard Visuals
Paul Bernard er en musiker, musikkprodusent og rapper. Han er fra Askøy i Midthordland i Vestland fylke. Når det kommer til musikkproduksjon er Paul Bernard en av landets desidert mest eklektiske, og som rapper er han en som tør å være personlig og uttrykke følelser.

MITT HUS (aka m1ttxhV5) er et dobbeltalbum av Paul Bernard. Prosjektet kan anses som et «produsentalbum» som er inspirert av mixtape-formatet. PB har produsert og satt sammen alle låtene, fylt med egne og gjesteartisters tolkninger over han beats. Gjestene består i hovedsak av rappere, men det er også et par sangere på listen. Hvis du har fulgt med litt i det norske rap-undergrunnsmiljøet de siste årene, så vil du nok dra kjensel på noen av navnene.

Cover : Paul Bernard Visuals/@theresetegner

«Hovedmotivasjonen for et slikt prosjekt er å bidra til et positivt og støttende hip-hop miljø; å skape noe sammen, og å hjelpe og støtte hverandre som artister og utøvere ved å bygge broer på tvers av både artister og publikum»

Se intervjuet med Paul Bernard her: [iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/vgERW7IQNqY» title=»YouTube video player» frameborder=»0″ allow=»accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture» allowfullscreen></iframe]

MITT HUS er smekkfull av gjester. Her kan du lese de 48 navnene i den rekkefølgen de gjester skiva:

Subphotic, Damien, Bru, Hajoken, J.Gingerman, Ivo Mesh, Xanatis, Josty, Profet, ConnieN, Kenny Kreger, Ilive, sjøv, Klein, Simon Moholt, Big Wolv, HSH, Seikura, M’Keey, Mygla, Mannen Med Yoen, Li-Di, Gi9i, Chem, Godiz, God Sort, Loka Brazi, TrippiHippiPippi, Cheek Bone, Quizzyo, Timothy Take Care , Strilar Med Holdning, Antonisten, Lil’ Halvdau, Nils M/Skils, ian, Kim Gangsta, Static Display, Mulan Freeze, NaTy, Nygård, Preker’n, Psyklon, Siddis, Bare C, Tredje Øyet, Tvist, Ubåt,

Albumet MITT HUS kan du høre i sin helhet her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*