Flying Rabbit samler «Lyden av Oslo» i en spilleliste

Promobilde av Flying Rabbit i forbinnelse med spillelisten Lyden av Oslo
Foto: Promobilde
«Vi vil vise fram musikk fra Oslo selv om vi ikke får lov til å spille. Vi håper folk finner noen nye favorittband og artister som de har lyst å se live når det blir lov igjen», sier Flying Rabbit.

Psychedelik-bandet Flying Rabbit startet nylig spillelisten “Lyden av Oslo” der de har invitert Oslos musikere til vise frem sin beste låt. Dette er et initiativ for å fremme lokal musikk til publikum. De håper at folket kan finne sine nye favorittartister her, som de da kan dra på konsert med, når den tid kommer.

Bandet, som også akkurat har sluppet musikkvideoen til låten «Don’t Oppress Me», er klar i talen:
— «Vi oppfordrer lyttere til å følge og høre på spillelisten, og følge de nye artistene de har oppdaget videre fremover».

I spillelisten «Lyden av Oslo» kan artistene legge til én låt hver som de ønsker å presentere for publikum. Så langt har 102 forskjellige band og artister fra Oslo lagt til musikken sin. Det er fortsatt mulig for musikere å sende inn egen musikk til spillelisten. Alle innsendte låter vil bli lagt til.

Sjekk ut listen her:

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/playlist/16TIQCcTzjUgT05otlfOWU» width=»300″ height=»380″ frameborder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*