Punkrock-bandet JOYLESS er ute med ny låt

Promobilde av JOYLESS
Foto: Promobilde
Oslo-bandet JOYLESS kommer med debutskiva om ikke så altfor lenge. Enn så lenge får vi servert enda en smakebit, i form av låten «Closure», som følger opp radio-hittene «Want You Gone» og «Bristol». «Closure» slippes i dag på Vestkyst Records.

Firkløveren JOYLESS er i midten av tjueårene har spilt sammen siden ungdomskolen. De har brukt øvingene på bandrommet og soverommet på å finne sin greie. De har revet seg i håret, byttet ut vokalister, spilt inn demoer, kastet demoer og til slutt flyttet de trommeslageren fremover på scenen og foran mikrofonen. Da smalt det! Da vokalisten endelig var på plass fulgte også låtene, og sounden de hadde lett etter var endelig der. Punkrock med aggressiv vokal og fengende melodi og rytmer.

Coverart til JOYLESS sin låt "Closure"
Foto: Coverart

Inspirasjonen er hentet fra surf-punk fra California og band som Fidlar, PUP, Ty Segall og Cloud Nothings, men det er også lett å trekke paralleler til våre venner fra nabolandet, The Hives. Som de sier selv, de «vil lage musikken de digger, men som de ikke finner i platesamlingen».

Det virker som folket også liker det som kommer ut av øvingslokalet til bandet. De to første singlene har vært listet på både NRK P3 og P13, i tillegg til at de har blitt en yndling på Stockholm College Radio. Nå mangler det bare at landets konsertscener for lov til å åpne igjen, så skal bandet ut på signingsferd. Punk til folket, JOYLESS til massene!

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/track/7xicCU6csGCCgJgNjkckbU» width=»300″ height=»380″ frameborder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*