FØRPREMIERE: Heavy stonerrock fra Oslo med Suncraft

Promobilde av Suncraft
Foto:
Det norske stonerrock bandet Suncraft slipper singel «Space Buddha» i morgen på All Good Clean Records. Du kan høre den her allerede nå!

Fra Oslos undergrunn tråkker Suncraft seg opp og frem med sin ørkenrock-inspirerte rock ‘n’ roll. Den ferske rockegruppa bøe etablert i 2017 av fire fyrer i tidlig 20-årene. Uten gimmicker og med den noe postmoderne holdningen «anything goes» spiller de et uforutsigbart riffbonanza.

I fjor sommer ble bandet kontaktet av et reklamebyrå som skulle lage en reklame for Brights solcellepanel-lamper, SunBell. Det skulle være en annerledes reklame som skulle demonstrere allsidigheten til lampa. Via dette fikk de laget en musikkvideo som var kun lyssatt med SunBell-lamper! Brights fikk en reklame ut av det, mens Suncraft fikk en rå musikkvideo, regissert av selveste Pål Laukli.

Låtene til Suncraft tar sidesprang og vendinger med innflytelser fra rockens mange undersjangre, knyttet sammen i vanntette komposisjoner. Det lyriske universet deres utforsker temaer som konspirasjon og ensomhet i en utforskende og undrende stil.

Suncraft består av Rasmus Skage Jensen på bass og vokal, Sigurd Grøtan og Vebjørn Rindal Krogstad på gitar og Tobias Paulsen på trommer.

La Suncraft valse deg sakte inn i deres sjelfulle, lekne rockeverden! Sjekk ut den dagsferske «SpaceBuddha» nå!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*