— «Human» er det som skjer inni deg når det går opp for deg at alt bare er tull

Foto: Pressebilde
Duvel gir i dag ut singel nummer tre fra sin kommende fullengder. «Human» slippes i samarbeid med Fysisk Format.

Duvel består av Jack Holldorff (vokal, gitar, perkusjon), Zacharias Flaathe (bass, perkusjon), Brage Lindebrekke (trommer, perkusjon) og Kaspar Nikolaisen Hegre (piano, synth, perkusjon). Sistnevnte er ny i bandet siden disharmonis forrige lystbetonte møte med dem. Bandet har sitt utspring i Blitz-huset i Oslo, og albumdebuterte med den høyst likande (og sensurerteAttempts at Speech i 2018.

«Human» er tredje livstegn fra den kommende plata, som har slippdato 2. juli. Tidligere har vi også fått godbitene «Hong Kong Sex Toy Store» og «All out on you».

Mer Britpop i monitor

«Human» eksisterer et sted mellom ekstase og undergang.

Uttrykket har utviklet seg siden Attempts at Speech. Den rå og upolerte post-punken har strukket seg i retning 90-tallets britpop/Madchester på oppfølgeren. En skal etter sigende ikke bli sjokkert om tankene går i retning The Pop Group, Happy Mondays og Blur.

Om Human har Jack Holldorff følgende å si:

«— ‘Human’ eksisterer et sted mellom ekstase og undergang. Fortelleren bare ler med mens de ser på at alt kollapser rundt dem. OG, du kan danse til den.
‘Human’ ble skrevet i 2018 og er den eldste låta på albumet, og den føkking dreper. Det er en seriøs låt, men det er også en sjukt morsom låt. Det er en krigsmarsj, designet for å trampe rett inn i den menneskelige opplevelsen. Human er det som skjer inni deg når det går opp for deg at alt bare er tull. Vi kan heldigvis le av det.»

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*