Friskt Skambankt får liv i Tons Of Rock-publikummet

Skambankt er Disharmonis første konsert på årets siste dag på Norges største rene rockefestival.

Foto: Alex Hoel

Jærbuene er aktuelle med nytt album i år. «Horisonten Brenner» er derfor i fokus når de skal bergta Fredriksten Festning.

Bandet leverer frisk rock’n’roll med mye intensitet.

Skambankt starter som seg hør og bør med deres tittellåt Skambankt! Og der har de satt standarden. Bandet leverer frisk rock’n’roll med mye intensitet. De går hardt ut med en sang som innbyr til allsang. Selv om det er tidlig på dagen, får de med seg publikum. Mantra er enda mer insisterende, og har en punkinspirert friskhet. Ikke alle låter fungerer like bra, men når de drar litt på, som på O Dessverre, leverer de kontant og tøff rock som treffer Tons Of Rock-publikummet midt i sjela.

De gamle låtene er best

Levende Legende fungerer fint, men den nye plata er nok litt for ny til at publikum kan de like godt som gamle kjente. Skambankt gir uansett alltid full pupp på scenen. De lager mye liv på scenen selv om det er tidlig på dagen. En av grunnene til at de gamle låtene fungerer aller best, er at de her er så samspilte at de kan sprudle litt ekstra på scenen.

Skambankt klarer å få med seg folk fordi de er passe ville, og ikke fullstendig bajas, slik som Kvelertak.

Skambankt klarer å få med seg folk fordi de er passe ville, og ikke fullstendig bajas, slik som Kvelertak. De har også, i motsetning til nevnte band, en klar diksjon. Slik er det lett å få med seg teksten.

Skambankt gjør som vanlig en solid konsert, og hadde kanskje fortjent å få spille litt senere på kvelden. Til det er det faktisk for mange andre gode band denne dagen.

Skambankt @ Tons Of Rock: 8/10

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*