Hva er det som spiser meg om natten – Det vi ikke sa

Estetikk: Martin Losvik
Så er herrene Klish (Jon-Are Masternes) og Erling Ramskjell tilbake med ny musikk. Den fengende låten «Det vi ikke sa,» finner du også etter hvert på album nummer to med Hva er det som spiser meg om natten (HEDSSMON).

«Om relativt kort tid,» svarer de to på spørsmål om når det nye albumet kommer. Så får vi se hva det betyr, men vi håper det betyr så snart som mulig. Debutalbumet  Radikal merkelighet 2 ga enorm mersmak hos oss i disharmoni.

«Det vi ikke sa» er en totalt nynne- og plystrevennlig visepop-hihop-låt som fort fester seg i hjernebarken (eller hvor det nå er god musikk fester seg.) Den starter med smektende plystring (sic!), som følges opp av snerten tromming, keys, bass og gitar.

Estetikk: Martin Losvik

Det er også, som vanlig, finstemt samspill fra bandet, og som en kuriositet, og kanskje nødvendighet, er det også lagt på et sjarmerende barnekor på refrenget: «Det å ha med plystring og barnekor på en låt, er både en fase alle band må gjennom, og et naturlig karriere-høydepunkt. Noen regler er gode å underkaste seg: Dette er en av dem. Ellers gleder vi oss tungt til at skiva kommer, og at vi får avduke hele det bildet vi har brukt tid på å male, » sier herrene.

Og så er det nærmest unødvendig å nevne at de to hovedpersonene leverer tekst på høyt og sært nivå. Vi gleder oss også veldig til avduking av det nye albumet. Hvis det, som vi forventer, er like bra som Radikal Merkelighet 2, kan vi bli nødt til å si «det var det vi sa!» Foreløpig må vi nøye oss med «Det vi ikke sa,» noe som hjelper radikalt på å korte ned ventetiden.

Rollefordeling:

Jon-Are Masternes – Vokal / Prod
Erling Ramskjell – Gitar / Prod
Kåre Riibe Ramskjell – keys
Anders Skoglund: Trommer/perkusjon
Hallstein Sandvin – Bass / mix/ master
Eira, Ellinor & Lilly – særdeles god synging
Martin Losvik: Estetikk

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*