Marcus & Martinus sjarmerte Trondheim

Foto: Obelix Barbala
Den 8. februar åpnet Trondheim Stage dørene for den trønderske befolkningen, og denne gangen var det den unge og populære duoen Marcus & Martinus som stod på scenen på Tapperiet.

Tekst og foto: Obelix Barbala

Selv om konserten ikke var utsolgt, var salen fylt av et energisk publikum, spesielt unge fans ned til 5 års alderen. Det var tydelig at Marcus & Martinus har en dedikert følgeskare som strekker seg over et bredt aldersspekter.

Foto: Obelix Barbala

Med fengende musikk og imponerende pyroeffekter leverte duoen en minneverdig konsertopplevelse.

Da Marcus & Martinus endelig entret scenen, ble salen fylt med øredøvende skrik og jubel, og A-ha-toppede tilstander var et faktum. Med fengende musikk og imponerende pyroeffekter leverte duoen en minneverdig konsertopplevelse. Selv om de opprinnelig kommer fra Elverum, viste de at de har gjort seg bemerket på jenterommene i Trøndelag.

Foto: Obelix Barbala

Konserten på Tapperiet på Dahls-tomta i Trondheim var ikke bare en musikalsk suksess, men også en visuell nytelse med spektakulære pyrotekniske elementer. Publikums lojalitet og engasjement under konserten indikerer at Marcus & Martinus har klart å etablere seg sterkt i Trøndelag.

Foto: Obelix Barbala

Før hovedshowet leverte den talentfulle Erika Norwich oppvarmingen.

Før hovedshowet leverte den talentfulle Erika Norwich oppvarmingen, til tross for at hun dessverre slet med en forkjølelse og manglet Super Rob. Publikum, som inkluderte både unge og voksne fans, deltok ivrig i sangene, og det var tydelig at Norwich har en sterk tilhengerskare innen samme kategori som M&M. Hennes ærlige og direkte fremtoning gjorde henne til en minneverdig start på kvelden.

Foto: Obelix Barbala

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*