Sara Wolff ute med ny singel: Don’t Feed the Birds

Foto: Monika Levčenkovaitė
Sara Wolff, bergenseren som har gjort liverpudlianer av seg, er ute med en ny låt. «Don’t Feed the Birds» er en forsmak på den kommende EPen Magic Hour.

Tenker du at opplevelsene og inntrykkene du fikk som barn er mye mer intense enn mye av det du har opplevd som voksen? At noen av disse inntrykkene fester seg som lim i minnet og at man som voksen streber etter å finne tilbake til den samme magien som man opplevde i barndommen? Det er akkurat disse tankene Sara Wolff tar utgangspunkt i i «Don’t Feed the Birds.»

Fra koselig til foruroligende

Et klassisk, filmatisk tilfelle av at man bak kosen kan finne ubehageligheter.

Vi blir først satt inn i den koselige settingen en piknik kan gi: «Berries and apples, down by the shrubs, picnics and blankets, red wine in cups/Cakes in boxes, frosting on top, thermos with coffee and sweets from the shop.»

Så er det sånn at det ikke bare er kos på denne pikniken. «Don’t Feed The Birds» har også en foruroligende stemning. Særlig tekstlinjen «Look at the daisies I’ve put in your hair/Oh what a waste it would be to get your dress dirty,» får lytteren til å spore inn på den tanken. Et klassisk, filmatisk tilfelle av at man bak kosen kan finne ubehageligheter.

Cover
Filmatiske stemninger

Wolff, som er bosatt i Liverpool, har tidligere gitt ut EPen When You Left the Room

Sara Wolff har en hviskende og tilbakelent stemme som kler de litterære og filmatiske stemningene hun maner fram. Hun har med seg Rich Bond på gitar og klarinett, Andrew Lockhart på trommer, Rob Holland på bass og Georgia Harris på piano i en låt som er neddempet, men som smyger seg innpå deg.

Wolff, som er bosatt i Liverpool, har tidligere gitt ut EPen When You Left the Room. Vi omtalte den her i disharmoni for et par år siden. Låten «Don’t Feed the Birds» er spilt inn i en gammel prestegård i Manchester, Eve Studios, og er produsert av Adam Rothschild. Låten er utgitt på Small Matter Records.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*