Sommerperle og hyllest til Oslo med Flying Rabbit!

Foto: Lena Vaagland
I dag er Flying Rabbit ute med sin hyllest til vårt kjære Oslo. «Oslo» er en herlig og sommerlig psychpop-perle perfekt til deilige sommerdager.

Elsker partiet hvor blåserens soloparti lett drar sinnet inn i ferie- eller Oslosommermodus, samt  familie/venner/bekjente og Oslopark, en stor forsterker for låten. «Oslo» får en til å kjenne og føle seg hjemme. Melodisk, vokalisert og tekst dyrker følelsen. Alt forsterker en hjemfølelse og en stolthetsfølelese over å bo i Oslo.

Flying Rabbit består av seks medlemmer fra fire forskjellige land. De mikser samt utforsker forskjellige sjangere og henter sin inspirasjon fra 60- og 70-tallets psykedelia og garage. De blander inn global musikk med hint fra det elektroniske landskapet. De har også erfaring fra Oslos jazz-scene, noe som gjennomsyres i musikken.

«Oslo» er en rolig og behagelig låt med melodi og sang som er lett å nyte.

«Oslo» er en rolig og behagelig låt med melodi og sang som er lett å nyte. Vokalist Emily C Branning har en slags smittsom ro som overføres til lytteren. Låten gis ut som singel med passende musikkvideo. Her dras vi med på sykkeltur ned Telthusbakken til Kubaparken. Å møte på venner, familie og bekjente er sentralt samtidig som de sykler gjennom den flotte parken.

Låten er verdt en lytt og musikkvideoen så absolutt noe å se. En liten påminnelse om hvor bra byen vår er, kanskje spesielt på sommeren.

Når byen leverer

I fjor delte Flying Rabbit en spilleliste hvor de hadde satt sammen låter som passet Oslo, nå er de ute med sin egen hyllest til byen vår.

«Låta beskriver følelsen man får på en sommerdag når man går gjennom byen og tilfeldigvis møter venner og kjente i parken eller på gata. Den befriende følelsen når man spontant bestemmer seg for å dra på en konsert eller ta et nattbad. Når byen lever og alt bare passer sammen».

«Vokalist Emily C Brannigan flyttet til Oslo for 8 år siden sammen med gitarist Jacob Kronen. Teksten er skrevet av Emily etter hun var borte på en lengre jobbreise. Låta beskriver det å komme tilbake til Oslo når byen er på sitt beste, og følelsen av å ha et sted man kaller hjem der man er omgitt av gode venner. Og alle de små tingene, som å slå av en prat med naboen eller bartenderen på stampuben. Når byen går fra å være fremmed til å være kjent, og det du kaller “hjem” ikke lenger er stedet der du er fra, men stedet du bor».

«Oslo» er første singel fra EP-en som blir sluppet til høsten, og det er jo noe å se frem til.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*