Spennende musikk fra Amanda Tenfjord

Foto: Pressebilde
Det har kanskje vært litt stille rundt sunnmøringen Amanda Tenfjord de siste månedene. Dette skyldes at musikkarrieren har måttet vokse parallelt med medisinstudier og jobb på sykehus midt i en pandemi. På tross av at 24-åringen har hatt mye på tapetet har hun en ny EP på vei! Fredag 19. februar ventes nemlig EPen Miss the Way You Missed Me og den er absolutt noe å se frem til!

24 år gamle Tenfjord ferdigstilte EPen gjennom annerledesåret 2020. «–  Jeg har aldri likt forandring særlig godt. Denne låta handler om den kjipe følelsen når noe endrer seg til det dårligere, og det å ikke skjønne hvorfor noe bra ikke bare varer og varer. Egentlig er hele EPen en samling av låter fra en periode jeg savner, når ting var finere.» Den nye musikken er en god kommentar til året vi holder på å legge bak oss, der alle har savnet en tid der ting var finere. Selv om låtene for Tenfjord muligens handler om helt nære ting, kan den likevel treffe bredt hos publikum.

Foto: Pressebilde

Publikum kan vente seg fem spor på Miss the Way You Missed Me. Først ut er tittelsporet, som naturligvis har samme navn som EPen selv. «Miss the Way You Missed Me» er den eneste låta fra EPen vi ikke har hørt før. De fire andre ble sluppet som singler i 2020. Låta har et lett uttrykk og passer like godt å danse til som å ha på øret under en spasertur. Låta er forfriskende, på tross av teksten som omhandler et stort savn, en tematikk som sjeldent oppfattes som lett eller enkelt. Det unge uttrykket og Tenfjords myke stemme maler et bilde av deilig nostalgi, perfekt balansert mellom behagelig lengsel og vondt vemod.

Vond og velskapt

Den nye musikken er en god kommentar til året vi holder på å legge bak oss, der alle har savnet en tid der ting var finere.

«Kill The Lonely» har blitt en velkjent låt på norsk radio den siste tiden og er inkludert blant de fem låtene på Miss the Way You Missed Me. «Pressure» presenterer bred variasjon i frasering. Dette gir en enkel og rik effekt. «Then I Fell In Love» ble sluppet for kort tid siden og har blitt godt mottatt. Den er vond og velskapt, noe som for øvrig gjelder for hele EPen. Låta bidrar med en følelsesmessig dybde det er lett å like.

«As If» er virkelig en edelsten fra popkometen. Tenfjord drar til med kraftigere vokal enn i de foregående låtene. Låta er ikke ny for artistens lyttere, men den er likevel et mesterlig tilskudd til EPen. Det er gledelig når refrenget åpnes med teksten «But you`re a talker not a doer, and I can see right through you«. Tenfjord oppleves her svært sterk og inspirerende. Låta er som en hymne til alle unge som noen gang har opplevd å bli tatt for gitt.

En dyktig artist i full vigør

Det vil bli herlig å møte lyse vårdager med disse låtene som soundtrack.

Tenfjord briljerer som vokalist og imponerer i tillegg med prestisjefylte forpliktelser bak sceneteppet. I Miss the Way You Missed Me byr hun på god stemning og det vil bli herlig å møte lyse vårdager med disse låtene som soundtrack.

Store deler av inntrykket man sitter igjen med ligger i musikkens auditive elementer. Der tekstene er såre, er det rent musikalske friskt og løftende. Unntaket her er «Then I Fell In Love» som uansett sklir godt inn blant øvrige låter. Helhetlig gir EPen et ønske om mer musikk fra sunnmøringen. Tenfjord er en dyktig artist i full vigør og vi gleder oss til å høre mer fra henne fremover. Følg med for å høre Miss the Way You Missed Me i sin helhet 19. februar!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*