Ny singel og video fra Erlend Ropstad

Erlend Ropstad. Foto: Ådne Evjen
Foto: Ådne Evjen
I påvente av det nye – og utsatte – albumet har Erlend Ropstad sluppet singel nummer tre fra Da Himmelen brant var alle hunder stille. Først kom «I ly for livet» og så «Det er vår stillhet jeg behøver», og nå er altså «Svevde høyt der oppe» ute.

Den nye singelen til Ropstad følger formelen med iørefallende rock med gode tekster. Hvordan han greier å holde den høye standarden oppe hver gang han slipper nye låter eller album er ikke godt å si, men «Svevde høyt der oppe» ligger an til å bli en album- og konsertklassiker på lik linje med flere andre låter mannen fra Vennesla står bak.

«Jeg vil tro det var måneskinn/Jeg vil tro jeg ulte som en hund/Det er vanskelig å si noe sikkert om sånne ting»

Til låten kommer det også en video som Amanda Vannebo er hjernen bak. I svarthvitt følger vi Ropstad i studio under innspillingen av låten. Trenger dere en rocka kickstart på helga, er dette den perfekte låten å sette på. Erlend svever høyt, og vi gleder oss vilt til det nye albumet kommer!

1 Comment

  1. «Svevde høyt der oppe» er en fin låt, men den er virkelig på grensen til plagiat av Joakim Thåstrøm’s godt gjenkjennelige lydbilde, tekst og progresjon. Merkelig at ingen musikkanmelder har påpekt dette.

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*