Aggie Frost ute med nydelige «Gir dæ min morra»

Aggie Frost. Foto av Per Arne Larsen
Foto: Per Arne Larsen
Nydelig cover av Fred Åkerström-klassiker fra Aggie Frost.

Aggie Frost fortsetter å gi oss smakebiter fra det som til slutt skal bli til albumet Perlemor. Denne gangen har hun covret låten som for mange vil være kjent i versjonen til Fred Åkerström, «Jag ger deg min morgon». Melodien og den originale teksten på engelsk er det imidlertid Tom Paxton som har laget. «I Give You the Morning» er tittelen. Aggie sin versjon av låten er mikset av Poppa Lars og mastret av Mental Overdrive.

Les intervjuet vi gjorde med Aggie.

Aggie har laget teksten selv, og det er en nydelig coverversjon vi får fra damen som har tilholdssted i Tromsø. I elektronisk påkledning synger hun «Om du va våken, skulle æ gidd dæ, alt det der æ aldri gir dæ, men du æ gir dæ min morra, æ gir dæ min dag».

Selv sier Aggie dette om teksten til «Gir dæ min morra»:

– Jeg liker så godt denne sangen, den er både fin og trist. Den treffer meg med sine vakre bilder og naturbeskrivelser – også kjenner jeg meg igjen i dette med alt man ønsker å gjøre og alt man ønsker å være for sine nærmeste og kjæreste, men at man ofte føler at man ikke strekker til. Slik er det, og det må vi bare omfavne. Vi er ikke perfekte, slik er livet.

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/album/4H7fBGYJuhTeduEoxP5oCQ» width=»300″ height=»150″ frameborder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*