Tape Trash – 4-Ever (EP)

Foto: Lydia KIllerud
Bandet Tape Trash, som er Anders Magnor Killerud (Ludvig Moon, Kyss På Halsen, Team Me) og Kristofer Mathias Staxrud (Spielbergs, Hilma Nikolaisen, Ludvig Moon), er ute med sin andre EP dette halvåret. Den har fått tittelen 4-Ever.

Vurdering

Tape Trash – 4-Ever 5/6Karakter 5
Høy energi

Det som kjennetegner musikken til de to gutta er høy energi med fremtredende gitarer og trommer. De legger samtidig inn fine detaljer i lydbildet, noe som gjør at det aldri blir monotont.

Tekstene er skildringer av oppvekst, lengsel og desperasjon. Musikken er inspirert av band som Pixies, Breeders og Hüsker Dü.

EP-en barker avgårde kanonsterkt med tittellåten. Vi har skrevet om låten i disharmoni før, og det er bare å slå fast at det er et svært medrivende stykke musikk. Det er også den påfølgende låten «Clay!». Med et sterkt bassriff og velplasserte vokalfraseringer drives låten framover. Selv fikk jeg assosiasjoner til 90-tallsbandet EMF, for de som husker dem.

Album i september

EP-en avsluttes med «Fever & Alco», en låt som bare befester inntrykket av et band som vil framover og som har tenkt å gjøre det i høyt tempo.

4-Ever skal forøvrig slås sammen med den første EP-en og bli til et album i september. Vi følger opp med et intervju med gutta etter hvert.

Tape Trash skal spille på Blå under Musikkfest førstkommende lørdag. Møt gjerne opp og få med deg det fremadstormende bandet.

[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/album/5RWmeMCTsrDAcbmYm4NVP0?utm_source=generator» width=»100%» height=»152″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture» loading=»lazy»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*