Tripple D og Josty er ute med den nye EPen «Smerten av Suksess»

Pressefoto
Josty og Tripple D har teama opp på den solid EPen Smerten av suksess. Her får lytterne servert tre deilige, melankolske boom bap-låter.
Pressefoto

Josty og Tripple D har vært kompiser siden ungdomsåra. Josty forteller: «Jeg møtte Daniel på Flekkerøy utenfor Kristiansand som 17-åring. Vi hadde en kjapp samtale om hiphop og fant fort tonen. Det tok ikke lang tid før Daniel kom løpende med en brent CD-plate fullspekket av sine egne låter. Alt hadde han skrevet og produsert selv». Tripple D starta å skrive tekster i en alder av ti år. Josty hadde også skrevet litt, men for det meste bare noe tull han spytta inn i en «langhalset datamikk».

En sommerdag i 2004 bestemte de to likesinnede kompisene seg for å jobbe sammen om musikken. Det gikk greit en periode, men «vi endte til og med opp å disse hverandre over track etter litt typisk ungdomskrangling» forteller Josty, De fant relativt fort ut at det var bedre å samarbeide enn å motarbeide hverandre. De spilte inn noen låter og hadde første liveopptreden på Caledonien under juleballet til Tangen VGS i Kristiansand.

Coverart

Det er snart 20 år siden de to gjorde sine første låter sammen og siden den gang har de samarbeida mye. «Vi har lagd så mange låter sammen at vi kunne sikkert sittet igjen med flere album i dag. Nå er vi tilbake igjen med en EP der vi skriver åpent og ganske likt slik vi gjorde som ungdommer». Vi får servert en god dose ærlighet, litt mystisk over herlige boom bap-produksjoner.

Sjekk ut Smerten Av Suksess med Tripple D og Josty her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*