Hilma Nikolaisen ute med ny låt, imponerer igjen!

Foto: Elvira Nikolaisen
I går var Hilma Nikolaisen ute med singelen «One Two Three Four». En kul låt med spennende melodi fylt med masse driv. Låten er en veiviser på retningen hun vil komme til å ta fremover, med det i mente kan man ikke annet enn å se fremover.
Cover: Oskar Galewicz

Det mest imponerende med utgivelsene til Hilma Nikolaisen er at hun alltid får det til å funke når lydbildet endres i ulike retninger. Man rekker aldri å gå lei av det hun kommer med. Med platen Heritage fra 2021 fikk vi nylongitar og tidvis lovsang-aktige låter, nå er elgitaren på plass og det høres ut som hun vil dra oss mer inn i rockens farvann, noe som passer musikkstilen hennes helt perfekt.

One Two Three Four er opptakten til et etterlengtet nytt musikalsk kapittel. Livet er stadig spennende, og det finnes mange måter å si noe om dét på. Denne låta er en konstruktiv rant – en slags aktiv-aggressiv Når Man Blir Seksogseksti.

«One Two Three Four er opptakten til et etterlengtet nytt musikalsk kapittel. Livet er stadig spennende, og det finnes mange måter å si noe om dét på. Denne låta er en konstruktiv rant – en slags aktiv-aggressiv Når Man Blir Seksogseksti». Sier hun selv om låten.

Hilma har skrevet musikk, tekst og produsert låten selv. Instrumentene: gitar, trommer, trommemaskiner og tamburin står hun også for helt selv i tillegg til at hun synger. Låten er spilt inn i Studio Paradiso med Jørgen S. Larsen, Nick Terry står for mix og det er Morgan Nicolaysen som har mastret denne herligheten.

Er det en ting som er sikkert så blir nok hennes nye kapittel utmerket, som alltid etter at hun gav seg ut på sin solokarriere og debuterte med det kritikerroste og Spellemannsnominerte albumet Puzzler i 2016. Vi i disharmoni gleder oss til mer musikk fra denne kanten, men aller først skal «One Two Three Four» spilles mange runder.

[iframe style=»border-radius:12px» src=»https://open.spotify.com/embed/track/0SC6BJm59iIXmc3hbMD8Yw?utm_source=generator» width=»100%» height=»380″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*