Videopremiere: Norsk Råkk – Siste Kapittel

Norsk Råkk ifb Siste Kapittel Foto: Tarjei Krogh
Foto: Tarjei Krogh
disharmoni har den store glede av å presentere premieren på Norsk Råkk sin nye musikkvideo til låta «Siste Kapittel».

Det Oslobaserte bandet Norsk Råkk har i over 10 år reist land og strand rundt med sin ska- og punkinspirerte rock. Tekstene er på norsk, de stiller med full blåserekke og de er kjent for å være et svært bra liveband!

I dag er de ute med den rykende ferske musikkvideoen til låta «Siste Kapittel»! Musikkvideoen er filmet av Kristoffer «Kiffa» Skjæringrud og klippet av Andreas Tovanski. Det er ingen story eller budskap bak musikken, kun et lite innblikk i Norsk Råkk som leverer et hett, fett og svett rockeshow på scenen. Sjekk den ut her!

Få med deg Norsk Råkk live!

Norsk Råkk er nå atter engang klare for å stige opp fra kjelleren for å fylle scener med sitt energiske rockeshow. Ved en tilfeldighet er Norsk Råkk sin ferske musikkvideo filmet i Flerbrukshallen på Hausmania. Nettopp der Norsk Råkk skal spille opp til dans i morgen 2. juni under Hausmaniafestivalen, sammen med Alle Gode Ting, Slug Boys og Helmer. De kan melde om blankpusset messing, noen fine gjester på scenen, og nye og gamle schlagere på settlista!

lørdag 4. juni spiller de på KinnFest i Florø der man finner artister som OnklP og De Fjerne Slektningene, Erlend Ropstad og John Olav Nilsen og Nordsjøen på plakaten. Lørdag 20. august vender de hjem til Østfold for å spille med Radio Luxemburg og Blodbüse på Glengfestivalen i Sarpsborg.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*