Blood Command med ny låt og vokalist!

Promobilde av Nikki Brumen som er ny vokalist i Blood Command
Foto: Promobilde
Mye har skjedd siden Blood Command ga ut sin siste singel «Saturday City» i fjor. Nå er de klare med både ny vokalist og ny låt! «A Villain’s Monologue» slippes i dag på Hassle Records. Sjekk den ut her!

Blood Command som ble formet i 2008, og har oppnådd mye siden da. Bandet har spilt på festivaler som Roskilde, Download, Øya, og Vans Warped Tour, og har gitt ut tre fullengdere som alle har blitt hyllet både av norsk presse og internasjonale storheter som Metal Hammer og Kerrang. Nå er de klare med sin nye singel fra det kommende fjerde albumet.

Nytt av i år er vokalisten, Nikki Brumen fra Melbourne, kjent fra bandet Pagan, er ny vokalist i Blood Command.

Coverart av Blood Command sin låt A Villain's Monologue
Foto: Coverart

Kerrang beskriver henne slik: «Nikki’s vocals are a riotous display of untameable talent that undoubtedly marks her down as a future star in the making».

«— Husker godt første gang noen viste meg Nikki´s gamle band Pagan og jeg tenkte med engang; hvorfor er ikke hun frontfigur i Blood Command? Det er den perfekte match, at hun nå er med i bandet er nesten uvirkelig for meg. En drøm i oppfyllelse!«, sier bandets grunnlegger Yngve Andersen.

Nikki selv kommenterer: «— For en god tid tilbake dro jeg på besøk til Norge fordi jeg var så fan av den norske black metal scenen, som var en stor inspirasjon til Pagan som dessverre spilte sitt siste show rett før Corona. Da fikk jeg tilbud om å bli med i Blood Command takket jeg ja med engang, de minnet meg om en mer poppete versjon av Pagan.»

På nyåret drar bandet på Europaturné med Kvelertak og et rykende ferskt album i bagasjen. I mellomtiden kan du kose deg med den rykende ferske låta og se Nikki i aksjon her!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*