Konkurranse: Konsertbilletter til Tuvaband på lørdag, og vinyl gis bort!

Tuvanband Pressebilde Foto: Signe Luksengard
Foto: Signe Luksengard
Tuvaband gir bort to konsertbilletter til konserten på BLÅ på lørdag kveld.

Vi har den store gleden av å kunne dele ut to konsertbilletter + en valgfri Tuvaband-vinyl til en heldig vinner. Konserten er nå på lørdag på BLÅ (vinylen kan fås på konserten).

For å være med i trekningen trenger du bare å kommentere «Jeg vil ha!» (eller et tilsvarende utsagn) på Facebook-posten til denne saken på disharmonis side. Den heldige vinneren trekkes fredagkveld og vil bli kontaktet på messenger.

Konsertstart: 20:00 – ID: 20år

 

Tuvaband er en kritikerrost artist med en imponerende internasjonal profil, som til dags dato har over 40 millioner avspillinger på Spotify. Tuvaband er det eklektiske soloprosjektet til låtskriveren og produsenten Tuva Hellum Marschhäuser. Tuva’s musikk-univers er blitt sammenlignet med artister som Kate Bush, Cocteau Twins og David Lynch. Låtskrivingen blander indie-pop- mystikk, med lett piano-ledet folk, myk og svevende post-rock/shoegaze, og et nøye utformet lyddesign. Tuva har tidligere fått en Spellemanns- nominasjon for albumet ‘I Entered The Void’.

Sangen hennes «Irreversible» ble remikset av dub-pioneren Lee «Scratch» Perry.

Den 8. april slapp Tuvaband singelen ‘Rejuvenate’, fra et nytt album som kommer til høsten. På dette albumet har hun selv komponert, produsert, mikset, spilt inn og spilt alle instrumentene uten trommer.

Lørdagkveld tar hun med seg musikerne Håkon Brunborg Kjenstad, Linn Frøkedal, Andrea Barsnes Undset og Eskild Myrvoll.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*