Svartepetter har fått med seg svigerfar på sommerlåta «Min Familj»

Pressefoto for Svartepers låt "Min Familj"
Foto: Pressefoto
Svartepetter er en av Norges desidert beste tekstforfattere og når du kombinerer godt skrevne tekster med en eklektisk musikalsk tilnærming kan det oppstå svært positive overraskelser. Denne gangen overrasker han med masse humor, reggae vibes og en svensk svigerfar på refrenget som fort kan resultere i allsang!

For oss som har fulgt Svartepetter i mange år nå, vet at han er en artist som ikke er redd for å gå med flere musikalske hatter. På sin helt ferske sommer-singel «Min Familj» dypper han føttene i reggae-musikkens badevann, synger med den stemmen han har og lirer av seg historier som kun Svartepetter kan. Låta starter med et fengende refreng sunget av Svartepetters egen svigerfar, svenske Patrik Bylund.

Det var nemlig under en av Svartepetter og svigerfars whisky-kvelder i Matfor i Sundsvall at de to ble enige om å lage låt sammen.

«Hver gang vi besøker konas familie oppe i Sundsvall har jeg tradisjon for å ta en liten whisky-kveld med svigerfar Patrik Bylund. Vi kan sitte og prate om alt mellom himmel og jord», forteller Svartepetter.

Pressefoto for Svartepers låt "Min Familj"
Foto: Pressefoto

Etter en flaske Caol Isla nærmet de to seg «beste-kameraten-jeg-har»-type promille og Patrik fortalte om sitt nyeste mål for «bucketlista». Han ville nemlig ha en låt på Spotify. Svartepetter svarte selvfølgelig «Visst faen skal du ha det!». Neste gang svigerfar kom på besøk til Norge kidnappa Svartepetter han og tok han med til Bakpå, et studio i Fredrikstad.

«Jeg løy for familien og sa jeg trengte bærehjelp med et eller annet uspesifisert stort objekt, og så snek vi oss i vei for å lage en liten overraskelse», røper Svartepetter.

Coverart for Svartepers låt "Min Familj"
Coverart

Svartepetter hadde allerede skrevet ferdig teksten, ordna en beat og booka studioet så de to kunne gjøre en låt sammen. Resultatet ble den fengende, reggae-inspirerte komedien av en låt, «Min Familj». Som i bunn og grunn kunne handla om en hvilken som helst mer eller mindre «typisk» familie. Låta er produsert, mikset og mastret av Adrian Laham og Per Henrik Buntz i Bakpå. «Min Familj» slippes via Bakpå Records fredag 20. mai.

Bli med på allsang denne sommeren a! Hør «Min Familj» her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*