Carola rocket Rockefeller

Carola @Rockefeller 2023 (Foto: Willy Larsen)
Carola spilte fredag 21. april på Rockefeller i Oslo, som en del av hennes pågående «Carola 4 Faces»-turné. I løpet av turneen skal den svenske popstjernen dele av sin rikholdige katalog innen fire sjangre: pop, rock, gospel og musikal. På Rockefeller var det passende nok rockelåtene hennes som var i fokus.
Carola @Rockefeller 2023 (Foto: Willy Larsen)

Svenskenes yndling Carola har rukket å bli 56 år, men holder fortsatt koken som både sanger og entertainer. Et tilnærmet stappfullt Rockefeller ønsket slagerdronningen velkommen, og det ble levert et fyrverkeri på scenen av veteranen. Carola har vært populær i Norge siden 80-tallet, og basert på aldersfordelingen blant publikum har hun en bred appell, selv om flertallet i salen nok hadde passert femti og vel så det.

Awaze @Rockefeller 2023 (Foto: Willy Larsen)

Et tilnærmet stappfullt Rockefeller ønsket slagerdronningen velkommen.

Support for kvelden var svenske Awaze, med Simon Zion i spissen. De innledet konsertkvelden med et kort og intenst sett.

Trioen dukket deretter opp igjen på scenen sammen med Carola ettersom de tre medlemmene i bandet også utgjør tre fjerdedeler av bandet hennes.

Carola @Rockefeller 2023 (Foto: Willy Larsen)
På lag med pressen

Fotografene som var tilstede sender en stor takk til Carola!

Som en kuriositet må det nevnes at pressefotografene tilstede denne kvelden i utgangspunktet ble nektet av vaktene på Rockefeller å ta bilder fra fotograva foran scenen, men ble istedet henvist til å fotografere ute blant publikum. Da Carola oppdaget dette halvveis ut i første sang avbrøt hun konserten og løp bort til vaktene med beskjed om at fotografene var hjertelig velkomne til å komme fram for å ta bilder. Det gleder et gammelt konsertfotografhjerte å oppleve slikt, da mange av dagens artister merkelig nok ikke er spesielt positivt innstilte til pressefotografene… Så fotografene som var tilstede sender en stor takk til Carola for denne gesten!

Carola kommer forøvrig tilbake til Oslo i september med en ny runde i sin Carola 4 Faces-turne her til lands, og spiller da en mer pop-fokusert konsert i Oslo Spektrum. Det blir garantert godstemning i Spektrum når Carola drar både MGP-vinnere og andre poplåter, så fansen bør kjenne sin besøkelsestid.

Alle foto: Willy Larsen

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*