Dagny @ Sentrum Scene

Foto: Sadan Ekdemir
Dagny avslutter turneen med utsolgt konsert på Sentrum Scene lørdag kveld, og det ble ikke spart på kruttet!

Lyset senker seg og en nærmest fortryllende discobeat fyller rommet i det bandmedlemmene går på scenen. Dagny følger på, og fra første sekund smitter glede og energi over på publikum. Dama fra Tromsø er endelig hjemme i Norge etter en lang utenlandsturné.

Det er ikke mange år siden det kun var et par familiemedlemmer som stilte opp på Dagnys konserter. På kort til har hun fått flere spellemannsnominasjoner og spilt konserter Europa rundt. I Oslo har hun solgt ut Parkteateret, Rockefeller, og nå også Sentrum Scene.

Hit på hit

Siden EP-en «Ultraviolet» kom ut i 2016 har Dagny hatt flere populære låter, og i kveld kommer de på rekke og rad. Fools Gold og That Feeling When gjør det umulig å stå stille, og til og med publikum på sitteplassene i Sentrum Scene danser med. Låta Drink About You treffer rett i brystet, og det enorme energinivået gjør den ganske ensformige EDM-låta til en opplevelse.

Bandet spiller utrolig godt sammen, og ser ut til å ha det minst like gøy som publikum.

Lokalet er stappfullt av glade mennesker, og det smitter nok tilbake på bandet også. Jeg har aldri sett en så spretten og danseglad gitarist! Bandet spiller utrolig godt sammen, og ser ut til å ha det minst like gøy som publikum. Dagny og støttevokalisten løfter stemninga enda et hakk med noen enkle koordinerte danserutiner.

Artisten har trolig et nytt album på vei, og bruker anledningen til å teste et par nye låter. Say it like you mean it får god respons fra publikum, og blir nok å høre om ikke så alt for lenge.

Spennende show

I tillegg til bandets egen energi er et helt rått lysshow med på å gi musikken liv. Lyset utnyttes til det fulleste, og gjør alle overganger og beat-drops kraftfulle. Flere av låtene har ganske likt uttrykk, og kunne fort blitt kjedelig i lengden, men dette unngås. Dagny slår knyttneven mot hofta, og ser ut til å ha full kontroll over både lys og lyd.

Dagny er full fest og intimkonsert i en og samme pakke!

Selv om sangeren er sterkest på de fengende upbeat låtene viser hun også at hun kan ta det helt ned. Hun leverer coverlåta Landslide med full overbevisning. Plutselig er rommet fullt av opplyste ølglass, og et publikum som omfavner hverandre. Dagny er full fest og intimkonsert i en og samme pakke!

Godt levert

Videre fortsetter hun med den nyeste singelen Hit Your Heart, og velkjente Ultraviolet og Backbeat. Publikum synger med mens Dagny og støttevokalisten leker med harmoniene. Sammen er de utrolig sterke, og Dagny nøler ikke med å gi hjelperen sin litt tid i spotlighten.

Dagny er utrolig god på scenen, og fremstår selvsikker og folkelig. Hun har fansen i sin hule hånd, tvinner dem rundt lillefingeren og rett ned i lomma. Hun avslutter med de spenstige kjærlighetslåtene Wearing Nothing og Love You Like That. Publikum jubler, og virker veldig fornøyd med opplevelsen. En perfekt avslutning, eller start, på en lørdagskveld i hovedstaden.

Dagny @ Sentrum Scene: 9/10

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*