Daragh slipper nye singel

Foto: Kjartan Thorkildsen
Daragh slipper i dag sin femte singel «Lucid Dream» på Melancholy Melody Machine.

Det siste halvannet året har Daragh jobbet med å finne sounden sin som soloartist.

Daragh var gitarist i bandet Company Ink, som dessverre nå er oppløst. Den gang skapte han bølger i den norske musikkbransjen med sine distinkte og melodiske gitarriff og funky basslinjer. Dette førte til spillejobber på blant annet Slottsfjell, by:Larm og Pstereo og en Årets Urørt nominasjon i 2018.

I tillegg fikk de svært positive tilbakemeldinger fra blant annet CLASH, When The Horn Blows, The Line of Best Fit og GAFFA, som sa at de «klamret seg enkelt fast til toppen av Norges mest spennende rockeband om dagen».

Det siste halvannet året har Daragh jobbet med å finne sounden sin som soloartist. Innimellom oppdragene som produsent og livemusiker, har han eksperimentert med synther og trommemaskiner, og hørt på bandene som inspirerte han til å begynne med musikk som tenåring. De to siste singlene hans «Stay the Same» og «All Those Things» ble listet på P3.

Lucid Dream - Daragh cover

Livaktige drømmer

«Planen er å slippe alle låtene jeg føler er en del av dette musikalske kapittelet.»

“Lucid Dream” er Daraghs femte singel som soloartist, og låt nummer fire i en rekke låter som Daragh planlegger å slippe utover året.

— «Planen er å slippe alle låtene jeg føler er en del av dette musikalske kapittelet. De låtene jeg føler passer best sammen som har en sammenhengende historie», forteller Daragh

«Lucid Dream» handler om en person som føler seg noe frakoblet fra omverdenen, og heller vil tilbringe tiden sin i en drøm der hen har kontroll. Låta kombinerer et lydbilde som minner om 80-talls gitar- og synthpop med en punch og friskhet forbundet med mer moderne popmusikk.

— “Låta handler om en person som våkner fra en drøm, og ønsker mer enn alt å kunne dra tilbake til drømmeverdenen.”, sier Daragh.

Backing-vokal av Ida Hansen Næset
Produsert/mikset av Daragh Wearen
Mastret av Sondre Christoffersen

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*