Daragh slipper sin andre singel som soloartist

Foto: Kjartan Thorkildsen
Daragh kjent fra duoen Company Ink er nå gått solo og slipper i dag sin andre singel «Pretend».

Daragh var gitarist i bandet Company Ink, som dessverre nå er oppløst. Den gang skapte han bølger i den norske musikkbransjen med sine distinkte og melodiske gitarriff og funky basslinjer. Det siste året har Daragh jobbet med å finne sounden sin som soloartist. Innimellom oppdragene som produsent og livemusiker, har han eksperimentert med synther og trommemaskiner, og hørt på bandene som inspirerte han til å begynne med musikk som tenåring.

Company Ink var kjent under sjangeren bratpop som er i samme sjikte som indie og britpop, Daragh har ikke tatt en kjempe skritt vekk herfra, men han er en del nærmere popens verden med låten «Pretend». Den er lun, popet, fengende og utrolig behagelig. Selv om synthen er mest fremtredene er både gitar, trommer og noen groovy basslinjer mikset fint inn, og alt pakkes delikat rundt en stødig og fin vokal.

Den er lun, popet, fengende og utrolig behagelig.

«Låta handler om å ta på seg en maske i møte med andre og hvordan sosiale medier kan negativt påvirke våre sosiale evner. Planen er å slippe alle låtene jeg føler er en del av dette musikalske kapittelet. De låtene jeg føler passer best sammen som har en sammenhengende historie.»

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*