Dingo Dangerous og Albert Haugen ute med ny låt

Foto: Sturla Jøllanger
Dingo D og Albert Haugen er ute med låten «Glomma», første låt fra det kommende albumet Serveres Høyt.

«Glomma» handler om en badass dame som setter de fleste folk ut av spill med sin fasong og væremåte! Og Dingo D starter den slik: «Ho putta Bodø på kartet som han Jens Petter Hauge/Oppmerksomhet ja dæven ho naut det/ Turbulens som å dett av en breakedance/ Ræva e så feit at du må kjør switch stance//»

Coverart av Egil Ursin

Dingo D står for de gode ordspillene og utrykkene, og han trykker også på knappene for rask flow den gangen her. Det er selveste Albert haugen som har satt sammen det store, mystiske og spennende lydbildet som smeller godt. Lett å like dette her.

Foto: Kontrafei Media

Låten er mixet og mastret av Seip fra blant andre Polardegos og Raggabalder. Den godt produserte og fine smakebiten til det som kommer, gjør jo at man bare kan glede seg til fortsettelsen. Her er «Glomma»!

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/track/2Xu3K0gBZ8c1nHQJF8hq2p?utm_source=generator» width=»100%» height=»380″ frameBorder=»0″ allowfullscreen=»» allow=»autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture»></iframe]

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*