Epica og Apocalyptica på Sentrum Scene

Apocalyptica @Sentrum Scene 2023 - Foto: Willy Larsen
Etter tre avlyste konserter i henholdsvis 2020, 2021 og 2022 kunne endelig Epica og Apocalyptica entre scenen på Sentrum Scene 23.januar.
Epica @Sentrum Scene 2023 – Foto: Willy Larsen

Nederlandske Epica, med Simone Simons i spissen var først ut av headlinerene, og leverte et flott show på scenen. De hadde med seg Jørgen Munkeby fra Shining som gjesteartist på The Final Lullaby.

Apocalyptica @Sentrum Scene 2023 – Foto: Willy Larsen
God blanding av egne låter og cover-låter

De finske cello-rockerne i Apocalyptica avsluttet deretter kvelden med en blanding av egne låter og covere, og hadde med seg Franky Perez på vokal. Merkelig nok har de valgt å ikke inkludere sin nye låt «Rise Again» på denne turneen, noe som jo hadde vært passende all den tid Simone Simons er gjestevokalist på den. Sentrum Scene var 90 % utsolgt, og det virket som det var ganske jevn fordeling av svartkledte Epica & Apocalyptica fans i salen denne kvelden.

Epica @Sentrum Scene 2023 – Foto: Willy Larsen

PS: En liten ekstra cred til bandene som faktisk tillot pressefotografene å ta bilder fra salen etter våre tilmålte tre sanger i pit. Det er relativt få store band som tillater dette dessverre, noe som er årsaken til at vi ikke legger ut bilder tatt fra publikum så veldig ofte fra denne type konserter.

Alle foto: Willy Larsen

 

 

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*