Første låtslipp fra Hot Nuns!

Foto: Øystein Grutle Haara
Punkduoen ga nettopp ut sin første låt noensinne. «Wrong Again» ble sluppet 26. juni gjennom Loyal Blood Records.

Hot Nuns er fra Bergen, og består av bassist/vokalist Yngve Andersen og trommeslager/vokalist Sigrud Haakaas. Dersom du kjenner igjen navnene, er det kanskje fordi de begge spiller i veletablerte Blood Command. De to tar duo-konseptet på alvor;  ingen andre instrumenter utenom bass, trommer, og vokal er å oppdrive i bandets musikk, hverken live eller på plate.

Introspektiv tematikk

«Wrong Again» handler om å vende blikket innover, om å se i seg selv etter løsninger og utilstrekkeligheter fremfor å alltid skylde på andre.

I et morsomt intervju med Musikknyheter.no avslører Hot Nuns at de ser frem til mindre band-internt byråkrati. I det de blir spurt om hva som er ambisjonen med prosjektet, svarer de følgende:

«– Spille over alt og bare måtte dele vårt lave honorar på 2 stk i stedet på 5 eller 6. Ha få å krangle med og få å måtte lære opp. Alle avgjørelser kan ordnes med bare én telefonsamtale.»

«Wrong Again» handler om å vende blikket innover, om å se i seg selv etter løsninger og utilstrekkeligheter fremfor å alltid skylde på andre. Låten er innspilt i Monolith Studios London av Simon Jackman, med Dag Erik Nygaard som ansvarling for mix/master. Artwork er ved Robert Høyem. Sjekk den ut!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*