Første låtslipp fra SÂVER!

Foto: Adrian Vindedal
Den spennende sludgetrioens første innspilling ble gitt ut i går. Albumet kommer 8. mars via Pelagic Records.

SÂVER består av Ole Christian Helstad (bass/vokal), Ole Rokseth (gitar), og Markus Støle (trommer). De tre herrene har erfaring med hverandre fra før; samtlige har spilt sammen i Tombstones, samtidig som både Støle og Rokseth har spilt i Hymn. Nå er de klare med et nytt prosjekt, og I, Vanish er den første innspilte låten fra bandet.

Gutta på skauen

Lite tyder på at bandet vil ligge på latsiden fremover.

På konsertfronten har det dog vært plenty med livstegn, og SÂVER har lagt bak seg et svært innholdsrikt 2018. I fjor varmet bandet opp for band som Lonely Kamel, Attan, og Crowbar(!). De spilte også på Høstsabbat, den strålende festivalen som frontmann Helstad også er med på å organisere.

Lite tyder på at bandet vil ligge på latsiden fremover. Allerede neste helg inntar de scenen på Trondheim Calling, og de skal spille på by:Larm Black, som går av stabelen i slutten av februar. Debutskiva «They Came With Sunlight» slippes fredag 8. mars gjennom det velrennomerte plateselskapet Pelagic Records. Albumet har et noe uvanlig opphav; innspillingen fant sted i den svenske byen Norrköping, mens bandet campet i en nærliggende skog gjennom prosessen. Vi gleder oss!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*