Frøydis har blitt pensjonist og det er førstemann til mølla!

Foto: Even Lundefaret
Det har blitt søtten måneder med hjemmekontor, men nå er Offentlig Sektor endelig gjenforent med de gamle lokalene. «Etter ugunstige arbeidsforhold over så lang tid er det ikke annet å gjøre, enn å sette ergonomi i høysete!«

«Kontorlandskapet i Offentlig Sektor kan tidvis føles som et hav av mangelfullt utstyr. Vi er alltid på jakt etter stiftemaskiner med stifter, printere som faktisk printer og stoler som ikke knirker, men kontorets hvite hval vet vi alle at er den sagnomsuste, helelektriske HEV OG SENK PULTEN med konvekssnippel og skillevegg»

 

Foto: Even Lundefaret

Mandag 11. oktober slapp Offentlig Sektor den One Upper Media-produserte musikkvideoen til «HEV OG SENK PULT» som er regissert av Erik de Torres, med foto av Pål Asdal.
På denne nye låta setter de HMS i fokus: «For hva får du hvis du blander «Drop It Like It’s Hot» av Snoop Dogg med Frøydis sin ettertraktede arbeidsstasjon?» Svaret finner du i den nye Tom Roger “Rumblin” Rogstad-produserte singelen «HEV OG SENK PULT».

Foto: One Upper

I musikkvideoen øyner de ansatte i Offentlig Sektor muligheten for en mer tilpasset ergonomisk hverdag.  Gjengen drømmer seg bort i en verden uten kroniske ryggsmerter, uheldige sittestillinger og den utrolige friheten til å si: «noen ganger vil jeg sitte, noen ganger vil jeg stå».

 

 

Offentlig Sektor

Bandet Offentlig Sektor var sist aktuelle med singelen Lønnstrinn 43 som de premierte på LO sin «Kommunalkonferanse 2021» i Juni, og før det var de brennaktuelle med musikkvideoen «Hjemmekontor» som seg hør og bør ble sluppet under første runde med nedstengning av Norge (selv om bandet faktisk laget låten pre-pandemi allerede i September 2019!). Den ble først vist på NRK1 nyhetene i Mai 2020.

Gruppa består av fire medlemmer som alle har vært med i en rekke musikkprosjekter tidligere, og som alle har intim erfaring med offentlig sektor sin mening og meningsløshet. De elsker mandagsmøter, kaffe, styringsprosesser og bløtkake, selv om dette har gått på bekostning av deres drømmer og ambisjoner. “Jaja, sånn erre blitt.” forklarer bassist Vegard med et nølende smil.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*