Heimover 2018

«Norges triveligste musikkfestival» er for syvende år på rad klare for å ta i mot både store og små.

Foto: Heimover

Andre helga i juni (8.-9. juni) arrangeres musikkfestivalen Heimover 2018 i Åmli, Aust-Agder. Festivalen som går under visjonen «Norges triveligste musikkfestival», og med slagordet «Ekte greier» er klar for sommeren, og det med en flott line-up.

Foto: Heimover

Først ut fredag kveld får vi servert sjarmerende country fra trioen Darling West. De starter sin travle festivalsommer i lille Åmli. Nestemann ut er Clutterbillies. På scenen kan vi forventet god trøkk fra Arendalsguttene. Til slutt på fredagsprogrammet er det Oslo-bandet Jim Stärk som entrer scenen. Etter noen år med noe mindre turnévirksomhet kommer de nå sterkt tilbake og er klare for Heimoverfestivalen.

Foto: Heimover

Lørdag byr også på masse god musikk. Fra kvelden før får vi et gjensyn av Asbjørn Ribe, pianist i Jim Stärk, men denne gangen solo. Også verdt å nevne at dette er Ribe sin andre gang på Heimoverfestivalen. Etterfulgt på scenen kommer Kaja Gunnufsen. Musikeren fra Ås har blitt kjent for sin fengende og inspirerende popmusikk.

Så entrer Åmlis store sønn Heimoverscenen for sjette gang. Jonas Alaska har vært fast inventar siden Heimover startet i 2012 og med ny musikk er han klar for Åmli-fest etter ett års heimoverpause.

Foto: Heimover

Helt til slutt blir scenen fylt med jazz, poppunk og funk når duoen Aiming for Enrike avslutter Heimover 2018.

Heimover 2018 på Facebook

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*