Ida Maria og Vamp sammen om ny låt!

Foto: Promobilde
Ida Maria slutter ikke å overraske. «Comfort Song» gis ut i dag gjennom TBC Records.

«Uforutsigbarhet» er et adjektiv som virker å følge Ida Maria siden karrieren hennes tok av rundt 2007-2008. Samarbeidet med Iggy Pop, ordførerambisjoner i hjemkommunen Nesna, og spirituals-albumet «Scandalize My Name» i 2016 er alle eksempler på hennes imponerende evne til å forbløffe offentligheten. Med dagens singel «Comfort Song» fortsetter den uberegnelige artisten å overraske, mye på grunn av at hun har samarbeidet med Norges største liveband innenfor vise/folkrock: Vamp.

Ydmykhet og ærefrykt

– Du er bra nok som du er!

«Comfort Song» er skrevet av Ida Maria, Peter Stewart, Odin Staveland og Øyvind Staveland, med Odin Staveland som produsent/mixer. Musikerene på låten er Vamp, som teller Øyvind Staveland, Jan Toft, Odin Staveland, Kjetil Dalland, Bjørn Berge, og Lars Eirik Støle. Om samarbeidet og låten generelt har Ida Maria følgende å si:

«Vamp er i mine øyne et legendarisk band i norsk sammenheng og det var med stor ydmykhet og ærefrykt jeg takket ja til å være med på deres låt «Meg Itte Deg». Jeg følte meg umiddelbart musikalsk hjemme selv om stilartene våre er såpass ulike i utgangspunktet. Og dette samarbeidet ga mersmak, så mens vi var i studio spurte jeg om de kunne tenke seg å gjøre sin versjon av min låt «Comfort Song». Og versjonen ble så bra, så vi måtte bare få spilt den inn!».

«‘Comfort Song’ skrev jeg uten helt å vite hvor den skulle ta meg, men når jeg spilte låten for folk sa alle «den sangen her er til meg». Og jeg elsker musikk som kan brukes, det at den har en funksjon utover bare det å underholde. Vi lever i en tid med mye press, vi stresser oss i hjel. Det kan ikke fortsette. Håper du også finner en trøst, en oppmuntring til å se litt vekk fra presset om å skulle lykkes. Du er bra nok som du er!».

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*