Julie Bergan på USF Verftet i Bergen

Foto: Øyvind Toft
Julie Bergan har de tre siste årene spilt over 200 konserter både nasjonalt og internasjonalt etter sitt gjennombrudd med «All yours» og «Arigato». Fremover vil hun være å se på ulike festival- og konsertarenaer rundtomkring på sin planlagte «No hard feelings» turne.

Tidligere har hun blandt annet vært en stødig oppvarmer for både Justin Bieber, Dua Lipa, Jessie Glynn og i fjor turnerte hun med Alan Walker. Hun har også en rekke solokonserter bak seg, så det er er scenevant artist vi snakker om.

Vurdering

Julie Bergan på USF : 4/6Karakter 4

Forventningene mine er høye til denne konserten. Det ryktes at Julie Bergan skal være et fyrverkeri på scenen med sin energiske tilstedeværelse, kraftfulle vokal og livlige personlighet. Hun er kjent for å gå «all in» og jeg forventer ikke noe annet i kveld.

USF verftet er ikke helt fylt opp og det er fortsatt flere billetter til salgs rett før konsertstart. Stemningen er god før stjernen ankommer, og tar seg enda mer opp når Bergans tre musikerne entrer scenen. De «varmer opp» publikum med en instrumentelt intro sammen med et imponerende lys-show. Dette har god effekt på publikum og stemningen tar seg et hakk opp.

Foto: Øyvind Toft
Bergan får med publikum fra første låt

Bergan får med publikum allerede på første låt og flørter hemningsløst fra scenen.

Bergan entrer scenen smilende og går rett på første låt. Hun kan bevege seg og det er tydelig at hun har vært på en dansetime eller to. Utover kvelden blir jeg forundret over at hun ikke blir påvirket vokalmessig av all dansingen, hun har tilsynelatende god kondis.

Bergan får med publikum allerede på første låt og flørter hemningsløst fra scenen. Hun tar seg også tid, mellom låtene, til å spørre publikum om de har det bra og hun har et sjarmerende og vinnende vesen.

Leverer renspikket  pop

Hun utstråler selvsikkerhet, er stødig vokalmessig og leverer varene i kjent Bergan-stil.

Bergan leverer renspikket pop tvers igjennom og hun trives vokalmessig godt på de høye partiene, men sliter enkelte ganger på de litt lavere.

Hun er særdeles dyktig sangteknisk, men jeg savner mer innlevelse i tekstene hennes gjennom hele konserten. Jeg kjøper det liksom ikke. Den eneste gangen jeg blir berørt er når hun serverer en av hennes rolige, som hun har tre av i konserten. Ellers er det «bånn gass» fra begynnelse til slutt. Hennes nest siste låt «Arigato» løfter taket og publikum er særdeles fornøyd og danser med.

Julie Bergan er utvilsomt publikumsvennlig og elsket av sine fans. Hun utstråler selvsikkerhet, er stødig vokalmessig og leverer varene i kjent Bergan-stil.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*