Kongen av Drømmeland? Ja, det er KØBER, mann! – Ny singel ute nå!

KØBER - Drømmeland suser liggende på vitagesykkelen sin i Oslos gater
Foto: Ida Gule Paulsen
Køber har de senere årene virkelig vist at han er en svært habil rapper, produsent og live-artist. Om det er politiske tekster, bars, hverdagslige observasjoner eller preferanser – KØBER leverer! Nå er han ute med den selvproduserte singelen «Drømmeland» som er perfekt for solfylte sommerdager i en park, på stranda eller bak styret på vintage sykkelen din.

På fredag slapp KØBER «Drømmeland» som gjestes av gulstrupen mikke flus. Om utgivelsen sier KØBER: «Låta låner fra et bossa nova-sample som legger bakteppet for en rolig og drømmende beat».
«Drømmeland» starter med lette toner over deilige hardtslående boom bap trommer. Det spes på med mikke flus sine fløyelsmyke koringer før KØBER sparker i gang verset, 16 takter inn, med rolig flyt om observasjoner på «Løkka» i Oslo.

Foto: Ida Gule Paulsen

«Teksten handler om den typiske Oslo-hipstern, som jeg både synes er teit og kul samtidig. En stor del av meg mener at alle overfladiske ting er tull, men samtidig kjenner jeg et økende behov for å ha de rette tinga. Jeg vil gjerne se bra ut og ha nice klær, men for noen går det alt for langt.“ – KØBER

For KØBER mener at å bruke 15k på en jakke er «bonkers» uansett hvor fet den jakka er. Samtidig mener han at det ligger i menneskets natur å bli trukket mot status og materielle ting. «Drømmeland» er singelen om å synes at hipster-livsstilen er litt teit, men allikevel være ganske så fascinert av det. Et slags elsk/hat-forhold, kan man si.

“Dette er låta for alle som skal suse gjennom Oslosommeren på en vintagesykkel. Lett som luft. Som et haiku-dikt. Og funky som faen.” – KØBER

«Drømmeland» er ute på Hviskeleken Records og kan sjekkes ut her:

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*