MachoMayne @ by:Larm 2019

Foto: Johannes Andersen
Det unge stjerneskuddet MachoMayne ga et fantastisk show på Revolver under årets by:Larm.

MachoMayne er 14 år gammel, og dermed langt fra gammel nok til å besøke Revolver, utestedet han spiller på denne by:Larm-lørdagen. Til tross for sin uvanlig unge alder har den fremadstormende bergenseren allerede sluppet en rekke låter, og varmet opp for artister som Cezinando, Kamelen og Kjartan Lauritzen. Kaj Gripsrud Hjelmeland, som den unge herremannen egentlig heter, har per dags dato ikke gitt ut en fullengder, men har gitt ut en rekke singler siden han debuterte med Shit, Her Går Det Ned i 2015.

For et show!

MachoMayne dropper beats som er vesentlig tyngre enn ham selv.

Konserten åpnes med Født Med Ski, og MachoMayne stiller jo da selvsagt i slalomdress. Konserten er rask og heftig, for MachoMayne dropper beats som er vesentlig tyngre enn ham selv. Scenen på Revolver er ikke den største, men Macho utnytter plassen godt mens han «Struttar Som En Struts» på scenen. Han er heller ikke fremmed for å  i tillegg til å løpe ut blant publikum.

Den unge bergenseren har også med seg en backuprapper, som spytter inn innledende utrykk og spørsmål mot nye sanger. Sjefen selv svarer med spenstige vitser som treffer publikum svært godt. Jeg rekker å spørre meg selv om dette er standup eller rap, men kommer fram til at det ikke er nøye.

Machomayne gjør et fantastisk show før han forlater scenen, og enda bedre når han kommer på igjen. Jubelen er ellevill, og hele stedet klikker i det han avslutter konserten med sitt heftigste materiale. For et show!

MachoMayne @ by:Larm 2019: 10/10

 

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*